035 275-232 | 062 066-130

Izbjeljivanje

Izbjeljivanje

Sanjate o bijelim zubima? Snovi su postali stvarnost... jer uz pomoć specijalnog načina izbjeljivanja, zube je moguće izbijeliti brzo, bezbolno i bez komplikacija. Siguran, efektan i brz rezulat. Dental Centar Alma koristi najmoderniji Beyond sistem izbjeljivanja zuba. Sa profesionalnom Beyond metodom izbjeljivanja imat ćete vidljiv rezultat za samo 30 minuta. Koja metoda izbjeljivanja je najbolja za Vas zavisi od Vaše situacije. Svakako Vam stojimo na usluzi i rado ćemo Vas informisati te zajedno sa Vama utvrditi koja metoda izbjeljivanja će u Vašem slučaju dati optimalan rezultat.

Metode izbjeljivanja koriste gel kao aktivnu supstancu bijeljenja. Da bi gel bio što učinkovitiji, prije svakog izbjeljivanja u našem centru tretirat ćemo Vašu usnu šupljinu sa detaljnim pregledom i “čisćenjem”. Ovaj tretman je uključen u cijenu izbjeljivanja, a potreban je da bi odstranili eventualne naslage na Vašim zubima prije izbjeljivanja te dobili željeni rezultat.

Pri izbjeljivanju koristimo specijalnu Beyond lampu. Svjetlost ove lampe služi kao aktivator Beyond gelu za izbjeljivanje, bez da se ošteti struktura samog zuba. Očekivani rezultat izbjeljivanja Beyond profesionalnom metodom je minimalno 30% bjeliji zubi.

Dental Centar Alma će Vam obezbjediti i goody-bag set za održavanje bijeline Vaših zuba.

razgovor