Učitavanje. Molimo za strpljenje...


IzbjeljivanjeSanjate o bijelim zubima !? Snovi su postali stvarnost… jer uz pomoć specijalnog načina izbjeljivanja,  zube je moguće izbijeliti brzo, bezbolno i bez komplikacija.  Siguran, efektan i brz rezulat. Dental Centar Alma koristi najmoderniji Beyond sistem izbjeljivanja zuba. Sa profesionalnom Beyond metodom izbjeljivanja imat ćete vidljiv rezultat za samo 30 minuta. Kao alternativu koristimo izbjeljivanje laserom. Koja metoda je bolja za Vas zavisi od Vaše situacije. Svakako Vam stojimo na usluzi i rado ćemo Vas informisati te zajedno sa Vama utvrditi koja metoda izbjeljivanja će u Vašem slučaju dati optimalan rezultat.

Obje metode koriste gel kao aktivnu supstancu bijeljenja. Da bi gel bio što učinkovitiji, prije svakog izbjeljivanja u našem centru tretirat ćemo Vašu usnu šupljinu sa detaljnim pregledom i “čisćenjem”. Ovaj tretman je uključen u cijenu izbjeljivanja, a potreban je da bi odstranili eventualne naslage na Vašim zubima prije izbjeljivanja te dobili željeni rezultat.

Pri izbjeljivanju koristimo specijalnu Beyond lampu. Svjetlost ove lampe služi kao aktivator Beyond gelu za izbjeljivanje, bez da se ošteti struktura samog zuba. Očekivani rezultat izbjeljivanja Beyond profesionalnom metodom je minimalno 30% bjeliji zubi.

Dental Centar Alma će Vam obezbjediti i goody-bag set za održavanje bijeline Vaših zuba.
http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/6-izbjeljivanje.jpg
logo-light

Dugogodišnje iskustvo i rad po visokim evropskim standardima i protokolima, su ono na što smo ponosni, a takvu praksu nastavljamo da pružamo i našim pacjentima u Tuzli.
Individualni pristup svakom pacjentu, detaljan plan terapije, pri čemu se poštuju kako želje pacjenta tako i mogućnosti koje pruža savremena stomatologija, su ono po čemu će nas pacjenti prepoznati.

Novosti

    Like Us :)

    Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

    © Copyright 2017.| Dental Centar "ALMA" Tuzla. Sva prava zadržana.

    Powered by DigitalConsultingLABs