Učitavanje. Molimo za strpljenje...


Informativni razgovorInformativni razgovori vezani za Estetsku Sumatologiju se rezervišu putem telefona ili e-maila.

Tim stručnjaka Dental Centar Alma stajat će Vam na usluzi i dati savjet ne samo vezano za boju i formu Vaših zuba već kompletnih usta, usni i osmjeha.

Za vrijeme informativnog razgovora naš tim će imati priliku da razgovara sa Vama te će obratiti pažnju na mimiku i fonetiku.

Uz pomoć snimaka i Digital Smile Designa možemo da kreiramo totalnu sliku Vaših pokreta,izraza lica i ličnih želja. Kada utvrdimo šta su želje i mogučnosti, naši tehničari će kreirati specijalno za Vas takozvani wax-up, jedan probni model.

DSD dizajner će izvršiti probu novo-kreirane situacije preko Vaših zuba, tako da direktno u ustima možete vidjeti očekivani rezultat. Estetiku ne čine samo lijepi zubi, tu su svakako dodatne i inovativne discipline, Invisalign (ortodoncija), transplantacija zubnog mesa, Facings ….komponente za perfektan rezultat.

Kada ste Vi i naš tim zadovojlni budućim rezultatom i planom terapije tek tada ćemo pristupiti tretmanu i individualnom kreiranju Vašeg novog osmjeha.
http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/1-razgovor.jpg
logo-light

Dugogodišnje iskustvo i rad po visokim evropskim standardima i protokolima, su ono na što smo ponosni, a takvu praksu nastavljamo da pružamo i našim pacjentima u Tuzli.
Individualni pristup svakom pacjentu, detaljan plan terapije, pri čemu se poštuju kako želje pacjenta tako i mogućnosti koje pruža savremena stomatologija, su ono po čemu će nas pacjenti prepoznati.

Novosti

    Like Us :)

    Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

    © Copyright 2017.| Dental Centar "ALMA" Tuzla. Sva prava zadržana.

    Powered by DigitalConsultingLABs