Učitavanje. Molimo za strpljenje...


Digital Smile DesignPravilni i lijepi zubi su krajnji cilj  Estetske Stomatologije. Totalna slika zubi, usta i lica moraju biti u potpunoj harmoniji… Percepcija zuba, svjetlosti i mimike traže posebnu pažnju pri kozmetičkom zahvatu na zubima.

Uz najnoviju tehnologiju u Dental Centar Alma,  Digital Smile Design , u mogučnosti smo digitalno zabilježiti sve pokrete usta i efekte pri izgovoru prije i poslije tretmana . Naš DSD dizajner će napraviti studijski foto-shoot i video Vaših usta i lica. Ovi snimci su nova dimenzija u Estetskoj Stomatologiji uz čiju pomoć će naši specijalisti naći balans između Vaših zuba i karaktera Vašeg lica. U ovoj fazi Vaš udio je od velikog značaja, čim više jer i Vi sami sudjelujete u kreiranju Vašeg novog osmjeha.

Pored stručne analize  Digital Smile Design će Vam dati perfeknu sliku krajnjeg rezultata. Uz pomoć ove  vrhunske tehnologijije, našeg dentalnog tima i Vaših želja u stanju smo da odgovorimo na sve izazove  iz oblasti estetske stomatologije.

Sa Dental Centar Alma i Digital Smile Design-om do perfektnog osmjeha.
http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/5-dsd.jpg
logo-light

Dugogodišnje iskustvo i rad po visokim evropskim standardima i protokolima, su ono na što smo ponosni, a takvu praksu nastavljamo da pružamo i našim pacjentima u Tuzli.
Individualni pristup svakom pacjentu, detaljan plan terapije, pri čemu se poštuju kako želje pacjenta tako i mogućnosti koje pruža savremena stomatologija, su ono po čemu će nas pacjenti prepoznati.

Novosti

    Like Us :)

    Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

    © Copyright 2017.| Dental Centar "ALMA" Tuzla. Sva prava zadržana.

    Powered by DigitalConsultingLABs