Učitavanje. Molimo za strpljenje...


Najljepši osmijeh…

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Individualni pristup svakom pacjentu, detaljan plan terapije, pri čemu se poštuju kako želje pacjenta tako i mogućnosti koje pruža savremena stomatologija, su ono po čemu će nas pacjenti prepoznati.

http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/1-razgovor-320x196.jpg

Konsultacije

Informativni razgovor


Informativni razgovori vezani za Estetsku Stomatlogiju se rezervišu putem telefona ili e-maila. Tim stručnjaka Dental Centar Alma stoji Vam na usluzi i daje savjete ne samo vezano za boju i formu Vaših zuba već kompletnih usta, usni i osmjeha.


http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/2-facing-320x213.jpg

Vaš stari zub jak, lijep i zdrav.

Estetski facing/ljuspica


Estetski facing (ljuspica) je individualno producirani facing unikatnog koncepta.
Prirodno je da se zubi troše pod uticajem hrane,pića, kiselina te bruksizma. Zubi gube svoju glazuru u širini i dužini. U našem Dental Centar Alma  smo u stanju da rekonstruišemo veličinu, boju, formu te poziciju i dužinu Vaših zuba. Estetski facing je Vaš stari zub jak, lijep i zdrav.


http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/4-gingivoplastika-320x213.jpg

Zubno meso

Gingivoplastika


Zajedno sa Vama ćemo definisati šta je optički idealna dužina zubnog mesa. Ovaj dio zavisi od Vaše čeljusti i profila lica. Ako pričamo o previše zubnog mesa – optički zubi izgledaju kraći. Takodje ovaj odnos može sugerisati da su zubi predugački. Rješenje bi bilo transplantacija zubnog mesa. U našem centru možemo suptilno za svakog kreirati idealnu sliku totalnog rješenja.http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/5-dsd-320x160.jpg

Najljepši osmjeh

Digital Smile Design


Pravilni i lijepi zubi su krajnji cilj Estetske Stomatologije. Totalna slika zubi, usta i lica moraju biti u potpunoj harmoniji. Percepcija zuba, svjetlosti i mimike traže posebnu pažnju pri kozmetičkom zahvatu na zubima.


http://www.dentalcentaralma.com/wp-content/uploads/6-izbjeljivanje-320x159.jpg

Bijeli zubi

Izbjeljivanje


Sanjate o bijelim zubima !? Snovi su postali stvarnost… jer uz pomoć specijalnog načina izbjeljivanja,  zube je moguće izbijeliti brzo, bezbolno i bez komplikacija.  Siguran, efektan i brz rezulat. Dental Centar Alma koristi najmoderniji Beyond sistem izbjeljivanja zuba sa kojim ćete imati vidljiv rezultat za samo 30 minuta.


logo-light

Dugogodišnje iskustvo i rad po visokim evropskim standardima i protokolima, su ono na što smo ponosni, a takvu praksu nastavljamo da pružamo i našim pacjentima u Tuzli.
Individualni pristup svakom pacjentu, detaljan plan terapije, pri čemu se poštuju kako želje pacjenta tako i mogućnosti koje pruža savremena stomatologija, su ono po čemu će nas pacjenti prepoznati.

Novosti

    Like Us :)

    Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

    © Copyright 2017.| Dental Centar "ALMA" Tuzla. Sva prava zadržana.

    Powered by DigitalConsultingLABs